Komplett synlighet

Markedsføring. “Ånei”, tenker du. “Yey”, tenker vi. Du har kanskje hørt om CTR, ROI, SEO, SOME og remarketing? Eller kanskje ikke. Du har vel hørt om Google? «Alle» sier du MÅ være på Google, men hvorfor? Vi stiller de kritiske spørsmålene sånn at du slipper. Hos oss ansetter du en markedsansvarlig hvor du sitter i førersetet!

Når du trenger juridisk bistand, rørlegger til kontoret eller regnskapsføring, så er det sjeldent  rasjonelt å ansette en egen advokat, rørlegger eller regnskapsfører innhouse. Det beste er å outsource slike tjenester til en ekspert – slik at du kan ha fokus på å produsere de varer å tjenester som bedriften skal leve av. Hvorfor skulle markedsføring være noe annerledes? Vår klare oppfatning er at de fleste bedrifter er tjent med å leie inn ekstern ekspertise for skape enda flere kunder – og her kommer Coitio inn i bildet.

Markedsbudsjett er alltid vanskelig, spesielt i en oppstartsfase hvor man ønsker forutsigbarhet. Det vet vi alt om! Derfor betaler du kun en fast, lav pris hvor alt er inkludert. Enkelt og greit. Trenger du for eksempel en ny nettside, bilder, grafiske tjenester, annonsering eller andre markedsføringstjenester så fikser vi det, uten å fakturere deg noe ekstra. “Bindingstid”, spør du.  “Selvfølgelig ikke”, svarer vi. Og til slutt, husk fornøydgarantien vår!

  • Alt inkludert
  • Personlig oppfølging og rådgivning
  • Ingen bindingstid

Så hva venter du på? Klikk her for å komme i kontakt med oss!