Nettside

En gjennomtenkt nettside er oppskriften på suksess, men det handler om så vanvittig mye mer! Nettsiden er ditt ansikt utad. Det er et visittkort. Det er en biografi. Det er en salgskanal.  Og det er en effektiv måte å komme i kontakt med kundene dine. En gjennomtenkt nettside kan være forskjellen på suksess eller fiasko for din bedrift.

Innhold, design, utforming, plassering og handlingsknapper er avgjørende for å få en vellykket kundereise. Før vi kan utforme din nye nettside må vi finne ut av hvem kundene dine er, og hvilke brukermønstre de har. Foretrekker de et formelt eller uformelt språk? Er de utforskende eller spontan? Tar de raske eller trege avgjørelser? Først når vi vet hvem kundene dine er, kan vi svare på hvordan nettsiden skal designes.

Hvor ofte har du ikke vært på en nettside som ser fin ut, men som lastes tregt eller er vanskelig å navigere? Dette er resultatet av en webdesigner som ikke tar stilling til den viktigste faktoren: nemlig kunden. Nettsiden må presentere det kunden ønsker av innhold til enhver tid, kun ved enkle tastetrykk som er innenfor rekkevidde. For å sørge for å ha en lav fluktfrekvens, høy besøkstid og returnerende kunder velger Coitio å bygge gjennomtenkte nettsider – alltid!

Vi bygger nettsider fra A-Å, det eneste du trenger å gjøre er å trykke på «start-knappen». Vårt maskineri av kompetente og erfarne markedsførere analyserer markedet, gjennomfører et kartleggingsintervju, utvikler tekst, tar profesjonelle bilder og sender deg et forslag. Med din bransjekunnskap kombinert med vår kompetanse innenfor strategiutvikling, innholdsproduksjon og grafisk utarbeidelse vil vi presentere din nye og gjennomtenkte nettside på rekordtid.