Om oss

Hvem er Coitio?

Coitio AS er et kompetansehus innen salg og markedsføring. Vi har samlet kompetanse fra alle felt under et og samme tak, hvor vi på daglig basis bistår våre kunder med å oppnå deres kommunikasjonsmål. Vi gjennomfører landsdekkende kampanjer på oppdrag fra våre samarbeidspartnere, og du har sannsynligvis sett en våre representanter på et kjøpesenter, messe, julemarked eller på døren din. Du har garantert snakket med oss på telefonen og trolig sett våre digitale reklameplakater på internett. Alle våre ansatte har lokal tilhørighet til et av våre kontorer i Oslo eller Bergen.

Coitio har over 100 ansatte på landsbasis hvor alle har ett felles mål: Vi skal bli best på det vi holder på med. Vi utvikler uslipte diamanter og videreutvikler erfarne salgstalenter fra null til hundre på rekordtid. Hos oss vil alle få like utviklingsmuligheter hvor vi ønsker å utnytte potensialet til hver enkelt, og derfor kan det være behov for individuelle tilpasninger. Hos oss blir du sett. Du blir hørt. Du blir ivaretatt. Du blir en del av Coitio-familien. Vi vet det, dette høres ut som en klisje. Klisje eller ei, vårt mål er uansett at DU som ansatt, selger eller kunde skal få som fortjent. Hos oss fortjener alle i Coitio-familien kun det beste. Igjen, uansett hvor klisje det høres ut.

Våre selgere er motiverte, engasjerte og målbevisste. Vi tror at hemmeligheten ligger i det mest åpenbare, nemlig trivsel. Vi skal være en lekeplass for voksne mennesker med sosiale happenings, uformelle samlinger, fagdager, temadager og haugevis av konkurranser. Hvert år deler vi ut premier for flere hundre tusen kroner, har jevnlige fagdager og drøssevis av uformelle samlinger. Vi er takknemlig for å ha så mange fantastiske, kompetente og dyktige selgere med oss på laget. Ønsker du å lære deg salg eller utvikle dine salgsferdigheter? Klikk her for å lese mer.

SAMMEN SKAPER VI COITIO

profesjonalisert innen

Telemarketing

En effektiv måte å informere,
markedsføre og selge et produkt på er å bruke telefon som verktøy. Vår
kompetanse og erfaring gir din bedrift tyngden du trenger for å skaffe nye kunder på en effektiv og lønnsom måte.

Field Marketing

På kjøpesentre og i butikker er kunden allerede i kjøpsmodus, og våre selgere blir en naturlig del av miljøet. Vi er opptatt av merkevarebygging og bygger opp kanaler og utformer stands som inviterer og signaliserer produktet og selskapet bak.

Markedsføring

Vi hjelper bedrifter med å markedsføre, synliggjøre og promotere sine produkter, varer og tjenester på nett ved å drive effektiv og målrettet markedsføring.

"The best way to get started is to quit talking and begin doing"
-Walt Disney