COITIO SØKER TRAINEE-LEDER

Coitio skal fra august gjennomføre vårt allerede suksessfulle 6-måneders lederkurs. Vi skal skolere fremtidens personalledere. Tidligere har Coitio sine ledertalenter gått videre til både toppstillinger internt i Coitio, som for eksempel nasjonal salgsdirektør med syvsifret årslønn, eller til lederstillinger i våre eksterne samarbeidspartnere som Telenor Norge AS.

Lederkurset innebærer 20 moduler samt en eksamen. I tillegg vil du få løpende personlig oppfølging av noen av landets fremste eksperter på ledelse og salg. Tristan Dupré (salgsdirektør i Coitio), Ernes Tafro (daglig leder i Coitio), Christoffer Sæthre (salgssjef i Coitio) og Sondre Aksland (key account manager i Telenor) er blant lederne som vil dele sin dybdekompetanse i ledelse på høyt nivå.

Vi søker nå etter 5 nye salgs- og ledertalenter som skal jobbe som salgskonsulenter i våre ulike prosjekter, altså salg av enten Telenor eller Fortum strøm, parallelt med deltagelse, eksaminering og sertifisering som utlært leder.

Oppstart som salgskonsulent er ønskelig fra mai til august 2022, med oppstart av lederkurset 15. august 2022.

Hvorfor oss?

Trygg arbeidsplass

Vi er en av landeds raskest voksende selskap innenfor direktesalg og digital markedsføring. Vi søker etter flinke ledere og salgskonsulenter som vil bli en del av Coitio-familien.

Gode lønnsbetingelser

Vi tilbyr lukrative lønnsbetingelser, både for deg som er helt ny i bransjen eller har lang erfaring.

Variert hverdag

Du finner oss på alle salgsarenaer innenfor direktesalg. Dette sikrer at våre selgere opplever en variert arbeidshverdag med fokus på personlig utvikling.

Klar for å høre mer?

Fyll inn navn og telefonnummer, samt en kort søknadstekst, så hører du fra daglig leder i Coitio AS innen 14 dager.